Tarieven

Pedicure behandeling uitgebreid € 37,50

Nagels en schimmelnagels op de juiste manier verzorgen, knippen en frezen. Ingroeiende nagels behandelen. Overmatig eelt en likdoorns verwijderen en kloven behandelen.  Afsluitend worden de voeten ingesmeerd met een verzorgende voetencrème en advies gegeven over een eventueel vervolg behandeling.    (maximale tijd: 40 minuten*)

Pedicure behandeling basis € 32,50

Nagels op de juiste manier verzorgen, knippen en frezen. Enig overmatig eelt verwijderen. Afsluitend worden de voeten ingesmeerd met een verzorgende voetencrème en advies gegeven over een eventueel vervolg behandeling.  (maximale tijd: 30 minuten*)

Deelbehandeling € 27,50

Een deelbehandeling is een behandeling van één voetprobleem; dit kan een ingroeiende nagel zijn, een likdoorn, traumanagel, wratten of blaarbehandeling. (maximale tijd: 20 minuten*) 

Pedicure behandeling bij "risico voeten" door diabetes of reumatische aandoeningen € 36,00

Een basis pedicure behandeling voor iemand met reumatische aandoening; bijv. reumatoïde artritis, spierreuma, artrose, artritis psoriatica, fibromyalgie, syndroom van Sjögren e.d. en/of diabetes mellitus sims 0 of 1. (maximale tijd: 35 minuten*)

Deze behandelingen kunnen door uw zorgverzekeraar vergoed worden vanuit uw aanvullende verzekering. Voor vragen hierover verwijs ik u naar uw zorgverzekeraar.

Wanneer u diabetes mellitus heeft en in sims klasse 2 of 3 valt door het verlies van Protectieve Sensibiliteit (PS) en/of Perifeer Arterieel Vaatlijden (PAV) wordt de medisch noodzakelijke voetzorg vergoed vanuit uw basis verzekering. Let wel dat u ook onder controle moet zijn bij een diabetisch podotherapeut. Voor vragen hierover verwijs ik u naar een podotherapeut of uw huisarts. Diabetisch Podotherapeuten in Doetinchem zijn o.a.: Voetencentrum Wender (085-013 25 90) en Praktijk Podotherapie Luiten Knippenborg (085-876 98 91)

*Wanneer de maximale tijd niet voldoende is voor de gehele pedicure behandeling of deelbehandeling wordt er €5,00 per 10 minuten extra gerekend.

 

Siliconen Orthese vanaf €  28,00

Een siliconen orthese is een op maat gemaakt stukje dat tussen of om een teen aangebracht kan worden om een drukplek permanent drukvrij te leggen.

Vilt therapie vanaf € 10,00

Vilt therapie wordt gebruikt om een drukplek tijdelijk drukvrij te leggen.

Nagels lakken met Depend O2 nagellak (incl. 3 flesjes nagellak; basis, kleur en topcoat)  € 20,50

Depend O2 nagellak is een mooie, volle, goed strijkbare, 30% zuurstof doorlatende lak die ook tijdelijk aangebracht kan worden op nagels met een schimmelinfectie.

Chinese drukpunten voet massage € 35,00

Een Chinese drukpunten massage is een ontspannende massage van het onderbeen en de voeten waarbij de bloedcirculatie en bepaalde reflexzones en punten op de voeten gestimuleert worden waardoor dit een regulerend effect heeft op de weefsels en organen en weerstand verhogend werkt. De duur van de massge is 30 minuten.

Intake € 5,00 

Bij een eerste afspraak wordt een intake afgenomen waarbij de voetproblemen in kaart gebracht worden en uitleg gegeven over eventuele oorzaken en oplossingen.

Controle afspraak € 16,50

Soms heeft een behandeling, orthese, of nagelreparatie een kort controle moment nodig. 


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn