VOETZORG noodzakelijke zorg en ontspannning

 

Beste bezoeker ik wil me graag even voorstellen, want het is wel zo prettig om te weten wie ik ben aangezien voetverzorging iets persoonlijks is.

Ik ben Lieselotte Hanskamp getrouwd en moeder van twee kinderen. Gediplomeerd Medisch pedicure en aangesloten bij Provoet. De pedicure behandelingen geef ik in mijn eigen praktijk.

 

 

 

 

Lieselotte Hanskamp

 

 

Mijn specialisaties zijn:

  • Behandeling van de risicovoet; mensen met diabetes, reuma en spasme 
  • Nagels repareren met behulp van gel/acryl
  • Nagels reguleren bij mogelijke/beginnende ingroeiing  
  • Ortheses maken voor een goede drukverdeling 
  • Vilttherapie; anti-druk met behulp van verschillende middelen

 

De pedicurebehandeling

U neemt plaats in een behandelstoel en krijgt een lekker kopje koffie/thee.

Dan worden eerst eventuele problemen besproken. De nagels en nagelomgeving worden verzorgd, verdikte- en schimmelnagels en eventueel ingroeiende nagels worden behandeld, verder wordt overtollig eelt, likdoorns verwijderd en kloven behandeld en als afsluiting worden uw voeten heerlijk gemasseerd met een verzorgende voetencrème.

Alle voetproblemen worden geregistreerd, zodat bij een eventueel volgend bezoek veranderingen kunnen worden gesignaleerd.

De duur van de behandeling is afhankelijk van de klachten die u heeft.

Als gediplomeerd medisch pedicure kan ik u verder voorlichten en adviseren over standafwijkingen van de voet, keuze van schoenen, gebruik van hulpmiddelen en het bestrijden van voetklachten. Indien nodig zal ik u doorverwijzen naar een specialist of uw huisarts.