VOETZORG noodzakelijke zorg en ontspannning
Medisch Pedicure Lieselotte
info@pedicurelieselotte.nl

De verschillende behandelingen:

Voetbehandeling:

Deze bestaat uit het op de juiste manier verzorgen en knippen van de nagels, het verwijderen van overmatig eelt en advies met betrekking tot de zelfzorg voor uw voeten. De behandeling wordt afgesloten met het aanbrengen van voetcrème.

Uitgebreide voetbehandeling:

Daarvan is sprake wanneer bij een voetbehandeling extra tijd nodig is voor het behandelen van bijvoorbeeld abnormale nagelgroei, ingroeiende nagels, schimmelnagels, overmatig eelt en/of likdoorns aanwezig zijn.

Deelbehandeling:

Wanneer u geen voetbehandeling wilt, maar uitsluitend een enkele aandoening behandeld moet worden kunt u hiervoor ook een afspraak maken.

 

Specialistische technieken:

Specialistische technieken kunnen worden toegepast als regelmatige voetbehandelingen onvoldoende resultaat bieden bij de behandeling van voet- en nagelklachten. Denk hierbij aan het plaatsen van nagelbeugels bij ingroeiende nagels, het maken van orthesen bij afwijkende teenstanden, reparatie van beschadigde nagels en het ondersteunen van de behandeling van schimmelnagels.

Voetencheck en adviesgesprek:

Voorlichting en advies over standafwijkingen van de voet, keuze van schoenen, gebruik van hulpmiddelen en het bestrijden van voetklachten.

 

Chinflex: Chinese voetreflexmassage:

30 minuten durende Punt - zone massage op voeten en onderbenen waarbij er een keuze wordt gemaakt uit verschillende behandelingen. Bijvoorbeeld: algemene ontspanningsmassage, ontspanningsmassage van de hoofdzones, ontspannende spijsverteringsmassage of een ontgiftingsmassage.